Huisartsenpraktijk de Moriaen in Strijen

2302

STRIJEN – Per 1 januari is de praktijk van dokter Visschedijk overgenomen door Hieke Kool en is de praktijk verhuisd naar de nieuwe lokatie Kerkstraat 54 met de ingang aan de achterzijde van het oude Gemeentehuis. 

Het team bestaat uit 2 huisartsen, 2 praktijkondersteuners en 1 assistente. Met dit kleine team streven we naar patiëntvriendelijke, toegankelijke, laagdrempelige, goede huisartsenzorg dichtbij huis.

Vanaf 1 januari gaat de praktijk verder met een nieuwe naam: “huisartsenpraktijk de Moriaen”.We zijn verhuisd naar onze nieuwe lokatie aan de overkant van de “oude” praktijk, op de Kerkstraat 54 in Strijen. We hebben de mogelijkheid om een prachtige ruimte te huren aan de achterkant van het “oude gemeentehuis” (nu kantoor Overwater) met een eigen ingang aan het Dingenis Sanderseplein. Hier hebben we net wat meer ruimte en kunnen we betere privacy bieden aan de patiënt, met hetzelfde kleine team en dezelfde manier van werken zoals iedereen gewend is!

Na een intensieve verbouwing, aanpassingen en een nieuwe inrichting zijn we op 2 januari open gegaan. Voor iedereen even wennen maar we hopen dat iedereen zich snel op z’n gemak voelt in de nieuwe omgeving. 

Bezoek voor meer info www.demoriaen.nl