Gast bij de gemeenteraad van Strijen

124

STRIJEN – Met ingang van dit jaar is het mogelijk voor inwoners van de gemeente Strijen op de koffie te gaan bij de gemeenteraad. Als Gast van de Raad krijgen inwoners die zich aanmelden een kijkje achter de schermen bij een gemeenteraadsvergadering.

Met de stelling ‘de Strijense politiek is leuker als u weet hoe het werkt’, biedt de gemeenteraad van Strijen vanaf 23 januari a.s. een inkijkje in het raadswerk. Tegelijkertijd kan op een ongedwongen manier kennis worden gemaakt met de raadsleden. Het bezoek vindt telkens plaats voorafgaand aan een raadsvergadering. Vanaf de publieke tribune kan vervolgens de raadsvergadering live worden gevolgd.

Aanmelden 

Inwoners van Strijen die wel een keer Gast van de Raad willen zijn, kunnen zich aanmelden via de raadsgriffier Michiel.Bourdrez@strijen.nl.