Video Reportage RSL Strijen ( Radio Strijen Lokaal ) Totaal Sport 1992

133

STRIJEN – We gaan terug naar het jaar 1992! Hieronder een Video Reportage van die Arie in ‘t Veld begin 2018 op YouTube zette, het sportprogramma van Radio Strijen “Strijen Totaal” uit 1992.

De presentatie in deze opname is in handen van John Nelis en de technicus was Remko Spaans .Arie in ‘t Veld deed de voorbereiding en ook de redactie in de studio . Met de voorbereiding begon ik al op maandag en het eindigde eigenlijk pas op zaterdagmiddag net voordat het programma de lucht in ging . Bij dit programma geldt ook weer hoe beter het team op elkaar ingespeeld is hoe beter klink het op de radio . Vervangende presentatoren waren o.a Ko Visser , Jacco Ville en Arie Bouman , Ook viel sportverslaggever Danny Westdijk wel eens in als de andere verhinderd waren .

Voor de techniek kon ik als Remko Spaans er niet was rekenen op Thierry de Jonge en Hans Bouman . Verslaggevers waren Rob Stols , Danny Westdijk , Johan Stolk , Arie Bouman , Marco Schouten , Arie Buitendijk , Gerjan Klingens , Arie Sneep , Kees Vogelaar en Adrie Monster . Ook deden veel verslaggevers van collega omroepen uit de regio verslag van de uitwedstrijden . Een kijkje in de Studio in het jaar 1992 bij het programma Strijen Totaal van R.S.L. De Video opname is van Peter Boekee . Montage Arie in`t Veld