Toneelstuk “zorginstelling De Weide Vogel” in de Hoge Weide in Strijen

137

STRIJEN – Het is al weer zo’n 19 jaar geleden dat er voor het laatst een toneelstuk werd gespeeld in toen nog zorgcentrum Avondrust! Tijdens een praatje met een kop koffie is het idee ontstaan om weer eens een toneelstuk te spelen en zo gezegd, zo gedaan.

Al snel waren er enthousiaste medewerkers te vinden die werkzaam zijn op de units van het kleinschalig wonen bij De Hoge Weide. Ook zijn er 2 zoons en een dochter van bewoners die mee spelen!
Het stuk “zorginstelling De Weide Vogel” is geschreven en wordt geregisseerd door Piet Zwartbol. Het stuk wordt 4 avonden gespeeld in de recreatiezaal van De Hoge Weide: 25 mei ( voorstelling bijna uitverkocht ) , 26 mei, 1 juni of 2 juni

Kaarten (€5,00 stuk incl. een consumptie) zijn te koop door een mail te sturen naar: deweidevogel2018@gmail.com.

Aan de ingang zijn ze ook te koop voor €7,50 maar vol is vol!!! Dus……..zin in een avondje lachen? Bestel dan snel! De opbrengst van de avonden gaat naar de bewoners van het kleinschalig wonen voor een “verwendag”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.