v.v. Strijen op zoek naar een trainer voor het 2e elftal

37

STRIJEN – v.v. Strijen is voor seizoen 2018-2019 op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste en professionele trainer voor het begeleiden en (door-)ontwikkelen van haar jonge spelers, die de ambitie hebben om in het 1eelftal van v.v. Strijen te spelen. Je bent bij voorkeur in het bezit van TC 2, maar minimaal in het bezit van TC 3.

Strijen 2 komt uit in de reserve 2eklasse. Je vormt een duo met de hoofdtrainer, Geert Meijer en werkt, in goed overleg met de overige stafleden, samen naar een optimale invulling van de verdere ontwikkeling van de spelers, die zijn opgenomen in het beloften elftal (Strijen 2). Je traint op dinsdag- en donderdagavond en speelt de wedstrijden op zaterdag.

Je doelstelling is het verbeteren van de tactische, technische en fysieke vaardigheden van spelers. Je hebt zowel oog voor de ontwikkeling van de individuele speler als voor de ontwikkeling van de groep. De doelstelling realiseer je met behulp van gevarieerde trainingen op tactisch en technisch vlak. Verder vertoon je sterk leiderschap, bent een inspirator en motivator, waarmee je de groep verder enthousiasmeert en de teamgeest bevordert.

De doelgroep bestaat uit talentvolle spelers die recent zijn overgekomen vanuit de jeugd. Ook spelers die niet direct het niveau van het 1eelftal aan kunnen, train je zodanig dat ze in de toekomst wel onderdeel kunnen uitmaken van het 1eelftal.

Heb je interesse en wil je jezelf voorstellen als serieuze kandidaat bij de commissie Voetbalzaken van v.v. Strijen? Mail dan je motivatie en CV naar het volgende emailadres: voetbalzaken@vvstrijen.nl