Zaterdag 30 juni Open Dag bij de Voetbal Vereniging Strijen voor inwoners uit Strijen

63

STRIJEN – Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert v.v. Strijen de ‘v.v. Strijen Open Dag’. In samenwerking met Stichting Strien Graag Gezien, Medisch Centrum Strijen en Ventura Sport is er gedurende de hele dag van alles te doen, te bekijken maar vooral iets te beleven. Niet alleen voor onze leden, maar voor alle inwoners van Strijen.

Inschrijven;

Onder het motto ‘heel Strijen in beweging’ nodigen wij iedereen van harte uit om deel te nemen aan onze activiteiten. Inschrijven kan op woensdagmiddag 30 mei 2018 tijdens het schoolvoetbaltoernooi, via een mailtje naar activiteiten@vvstrijen.nl(o.v.v. naam, eventuele teamnaam en de activiteit waaraan je wilt deelnemen) óf via de inschrijflijsten die hangen op het bord in de kantine.

Ons programma;

9.00 uur – 9.30 uur      Openingsact v.v. Strijen Open Dag

                                   Op actieve wijze openen we met elkaar onze eerste Open Dag.


9.30 uur – 12.30 uur    Zeskamp voor jeugd tot en met 14 jaar

Ga de strijd aan met je vrienden of teamgenoten op de stormbaan, bubblevoetbal, de bungeerun of al de andere spellen. We sluiten deze ochtend af met een lekkere lunch in onze kantine. Meld je snel aan !


13.30 uur – 17.00 uur   Zeskamp voor jeugd vanaf 15 jaar en volwassenen

In teams van 5 personen wordt er gestreden voor de eer en de eeuwige roem. Vanwege het 12,5 jarig bestaan van het Medisch Centrum start de Zeskamp op de kaai. We gaan dan ‘met brancard en al richting de voetbal’ om vervolgens al ‘broeklopend’ aan te komen op onze voetbalvelden om de battle aan te gaan tijdens o.a. het levend tafelvoetbal, de stormbaan  en het hilarische bubblevoetbal. Vorm dus snel een 5-tal met collega’s, vrienden, familieleden of teamgenoten en geef je op !


14.30 uur – 15.30 uur   Clinic Walking football en Walking korfbal i.s.m Ventura Sport

Vanwege blessure of een andere beperking niet meer kunnen deelnemen aan het reguliere voetbal of korfbal, maar nog steeds gek op het spelletje ?. Misschien is dan Walking Football of Walking Korfbal een goed alternatief. Sportondersteuner.nl organiseert bij ons een interactieve clinic. Kom kijken of leuker nog, doe mee !


15.30 uur – 16.30 uur  Clinic dames- en meidenvoetbal

Voetbal alleen voor mannen…echt niet ! Meld je aan en doe mee !


17.00 – 18.00 uur        Koeschijten

Veld 2 wordt onderverdeeld in 1500 virtuele vakken, deze vakken zijn te koop voor € 5,00 per stuk. Op 30 juni laten we een koe los op het veld, ben jij de eigenaar van het vak waar de koe in schijt, dan win je € 445,00. Opbrengst t.b.v. een pannakooi. Vak kopen ?, activiteiten@vvstrijen.nl.