Freestyler Josh verzorgt opening v.v. Strijen Open Dag zaterdag 30 juni 2018

106

STRIJEN – Tijdens de v.v. Strijen Open Dag, die zaterdag 30 juni 2018 wordt georganiseerd, wordt de opening verzorgt door Freestyler Josh. 

Balkunstenaar Joshua Agteres is een rasechte entertainer die als doel heeft met creativiteit en talent diverse doelgroepen te doen verbazen en te inspireren. Hij verzorgt optredens op diverse plekken in binnen- en buitenland en staat bekend om zijn buitengewone kunsten met de bal. De combinatie van voetbal, muziek en creativiteit zorgt voor een volledige en unieke show, vermakelijk en inspirerend voor ieder publiek. (www.freestylerjosh.com). De opening vindt plaats om 9.00 uur.

Na de opening zal de zeskamp voor de jeugd tot en met 14 jaar van start gaan met onderdelen zoals bubble voetbal, levend tafelvoetbal en natuurlijk de stormbaan.

Rond 12.30 uur is voor de deelnemers aan de zeskamp dan een lunch in de kantine van v.v. Strijen. Deelname aan de zeskamp en de lunch is gratis en is voor zowel leden als niet-leden van v.v.Strijen. Aanmelden via activiteiten@vvstrijen.nl

Voor de knutselaars openen wij vanaf 10.30 uur onze crea-bea tent. Vooruitlopend op het Koeschijten kan hier een kunstig schilderij worden gemaakt met als thema : koe, voetbal of v.v. Strijen.

Het volledige programma voor deze Open Dag is te vinden op onze website www.vvstrijen.nl

Graag tot 30 juni !