Strijense Miranda van Ginkel wint 2 weken cabrio rijden

584

Strijen – Vestigingsmanager Maria Rietvield van Laco sportcentrum Strijen reikte vandaag de hoofdprijs van de Laco Cabrio actie uit aan Miranda van Ginkel. Onder toeziend oog van Barend Meiners van Louwman Mazda Breda overhandigde zij de sleutels van een gloednieuwe Mazda MX-5 Roadster aan de verraste winnares. Met de Cabrio actie konden alle trouwe bezoekers van alle 40 Laco vestigingen deelnemen. Hiermee trakteert Laco de trouwe bezoekers voor hun vertrouwen van de afgelopen 30 jaar.

Dit sportseizoen stond in het teken van het Laco jubileumjaar. De uitreiking van de Cabrio vormt de afsluiting van het jubileumjaar. Een jaar waarin met bezoekers en medewerkers is stilgestaan bij 30 jaar Laco.

Laco-familie

In 1987 begonnen met 1 zwembad in Hilvarenbeek, telt Laco nu ruim 40 accommodaties met zwembaden en fitnesscentra verspreid over het land waar ruim 1000 mensen werken. Inmiddels hebben 750.000 kinderen bij Laco hun zwemdiploma gehaald, erkend door de Nationale Raad Zwemdiploma’s. Laco is blij met het grote aantal vaste leden dat regelmatig komt zwemmen of fitnessen, en laat de bezoekers meedelen in de feestelijkheden van de Laco-familie.

De Laco Cabrio actie was een groot succes. Alle Laco vestigingen hebben fanatiek actiekaartjes toegestuurd waarna er een winnaar getrokken kon worden. Miranda was erg verrast met het winnen van de cabrio ‘wat leuk, een uurtje rijden in een Cabrio zou al fantastisch zijn.’ aldus Miranda. Nu mag ze er maar liefst 2 weken in rond rijden, we hopen dat ze er veel plezier van beleefd.

De actie is tot stand gekomen in samenwerking met Louwman Mazda Breda en Vandaar Lease.