Last minute deals bij Auto Indumij. Bespaar tot 3.785 euro. Koop nu een nieuwe Renault!

47

Vanaf september betaal je extra BPM, voorkom dat door de kiezen voor een nieuwe Renault uit de Auto Indumij voorraad!

Tot 3.785 euro Last Minute voordeel

Kom nu naar de showroom en koop een nieuwe Renault uit de Auto Indumij voorraad. Profiteer van de Last Minute deals. Hiermee bespaar je tot wel 3.785 euro en je voorkomt ook nog eens de BPM verhoging per 1 september.

Door slim in te kopen heeft Auto Indumij een mooie voorraadmix aan Renault modellen staan die we nog kunnen leveren voor de prijs van voor 1 september 2018. Bijvoorbeeld de Twingo Collection:

Twingo Collection, € 10.980,- of € 199,- p.mnd met private lease

Ook de populaire Renault Twingo is ingekocht door Auto Indumij. Luxe Collection uitvoeringen in diverse kleurstellingen. Rijklaar bieden wij de Twingo Collection aan voor € 10.980,- Wil je metallic lak? Dan betaal je slechts € 495,- extra.

Liever Private lease? Ook dat is mogelijk. Al vanaf € 199,- per maand rijd je in een Twingo Collection voorzien van koele airconditioning en hippe audioinstallatie. Groot voordeel is dat je snel kunt rijden in de Twingo van jouw keuze!

Kijk op www.ikwileentwingo.nl voor alle informatie

Captur Bose, de overtreffende trap

Waarschijnlijk ken je de Renault Captur wel. Dit zeer populaire Renault model is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zijn comfort, ruimte en geweldige rij-eigenschappen hebben menigeen overtuigd om te kiezen voor dit succesnummer. Stel je voor, je kunt al deze eigenschappen combineren met Full LED koplampen, Climate control, R-Link multimedia en navigatie en een uitbereid Bose audiosysteem? Dat is de Captur Bose! Leverbaar met TCe 90 motor voor efficiënte prestaties. Bij Auto Indumij met 3.390 euro Last Minute voordeel. Al vanaf € 21.990,- rijklaar.

Ga naar www.ikwileencaptur.nl voor alle details.

Kortom, redenen genoeg om de (online) showroom van Auto Indumij te bezoeken. Vraag virtueel jouw offerte aan via www.renault-indumij.nl/lastminute  of kom gezellig langs.  

Wil je jouw huidige auto inruilen? Graag! Wij doen je een bod dat je eigenlijk niet kunt weigeren…..


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.