6e Hoeksche Waards  Kampioenschap Kerstboomwerpen in Strijen!

93

STRIJEN – Zet de datum alvast in je agenda, warm je spieren alvast op en bedenk een nuttige tactiek voor het 6eHoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen op zaterdag 15 december a.s.Vanaf 17.00 uur zal op de vernieuwde Kaai in Strijen het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen weer plaats vinden. Het kampioenschap wordt dit jaar al voor de 6ekeer georganiseerd en brengt veel sfeer en gezelligheid op het dorp, maar ook sportiviteit!

Mannen, vrouwen en kinderen kunnen dan proberen om een echte kerstboom zo ver mogelijk weg te werpen. Diegene die de kerstboom uiteindelijk het verst heeft gegooid, gaat naar huis met de titel en de wisselbokaal van het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen.

Het  Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen vindt plaats  boven aan de Kaai in Strijen.  De organisatie roept iedereen op om kracht te tonen en de gezelligheid met elkaar op deze avond op te zoeken tijdens het kampioenschap.  Ook zijn er diverse winterse lekkernijen te koop, zoals oliebollen, erwtensoep, rookworst en warme dranken en kunnen kids een lampion kopen om mee te doen met de lampionnenoptocht door het dorp.

Aanmelden en het werpen van de boom kan simpel en eenvoudig bij het Kersthuisje op de Kaai.   De opbrengst van het Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen komt volledig ten goede aan het Roparun team DriemTiemStrien.