Koude douche voor Strijen bij Sparta Rotterdam

101

ROTTERDAM – Letterlijk en figuurlijk was het een koud middagje voor de Strijense Technische Unie equipe bij hun bezoek aan Sparta Rotterdam.

Heel verrassend kwamen ze op voorsprong in de 33e minuut toen Colin van den Berg spits Karam Bensedjed vrij voor de Sparta-doelman zette, die vervolgens de droeve gang naar het net mocht maken. Maar daarna ging Sparta door met het bestormen van de Strijense veste, dat in de 39e minuut de gelijkmaker van Robin Verhorst opleverde.

Na de rust sloeg Sparta gelijk toe; een corner werd door de vrijgelaten Yannick van der Sman ingekopt en dezelfde speler mocht in de 59e minuut zijn tweede treffer aantekenen. Strijen kreeg nog wel twee opgelegde kansen maar de kopbal van Niels Konijnenburg miste het doel op een haar en  Wesley Luyendijk miste vrij voor de Sparta doelman door de bal met zijn verkeerde linkerbeen in te schieten. In de 76e minuut mocht Talha Koc de 4-1 aantekenen en het slotakkoord was voor de andere van der Sman, n.l. broer Robin, om de eindstand op 5-1 te bepalen.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.