Eerste plaatsnaambord van de Hoeksche Waard aangepast in Cillaarshoek

301
De plaatsnaamborden worden niet in zijn geheel vervangen, maar worden volgens een woordvoerder van de gemeente op een zo duurzaam mogelijke manier aangepast. De namen van de 'oude gemeenten' worden van de grote blauwe borden gehaald en vervangen door de tekst 'gemeente Hoeksche Waard doormiddel van een sticker - Foto Qphoto

HOEKSCHE WAARD – Sinds 1 januari – de dag waarop de nieuwe gemeente Hoeksche Waard van start ging – kloppen de huidige plaatsnaamborden van dorpen en buurtschappen niet meer. Vandaag is een begin gemaakt met het opnieuw bestickeren van de borden.

Cillaarshoek (locatie Keizersdijk-Gatsedijk om precies te zijn) had de primeur. In totaal moeten de komende weken 342 borden aangepast worden. Volgens planning is de klus, als het weer een beetje mee wil werken tenminste, eind januari geklaard.