High tea met verhalen van vroeger in het Verenigingsgebouw Mookhoek

125

MOOKHOEK – Ontspannen bijeenkomen, met elkaar kletsen en gezellig genieten van een high tea voor senioren die wel een verzetje kunnen gebruiken en met andere in contact willen komen.In het kader van NL Doet van het Oranjefonds organiseert het Verenigingsgebouw Mookhoek in samenwerking met leden van de Soroptimisten club Hoeksche Waard/IJsselmonde  een high tea voor senioren op zaterdag 16 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Tijdens de high tea komt er een verhalenverteller van de verhalenkaravaan enkele verhalen vertellen van vroeger. 

De Soroptimisten Hoeksche Waard/IJsselmonde  is een enthousiaste club vrouwen die zich naast hun bijeenkomsten en activiteiten inzetten voor projecten en doelen binnen en buiten onze regio. Zij zetten zich o.a. in voor Het Hospice Zuid-Beijerland, onderwijs en voorlichting aan meisjes in India, kansarme kinderen in Kisumu en koeien voor vrouwen in Uganda. Tijdens de high tea treden ze op als vrijwilliger en zullen zij er voor zorgen dat u niets te kort komt.

De deelname is gratis.U bent dan van harte welkom in het Verenigingsgebouw aan de Viskilstraat 18 in Mookhoek. Om te weten met hoeveel gasten we rekening moeten houden verzoeken wij u zich op te geven bij Ed Groenhoff 06-53772927. Heeft u geen vervoer dan horen we dat graag. Aanmelden kan tot 10 maart.

U bent op zaterdag 16 maart van harte welkom in het Verenigingsgebouw aan de Viskilstraat 18 in Mookhoek.