Wethouders Blaak en Boogaard gingen aan de slag tijdens NL Doet bij Plukhoek Mookhoek

35
Paul Boogaard en Joanne Blaak in Plukhoek Mookhoek

MOOKHOEK – Gisteren en vandaag was het weer zover: NLdoet. Samen met duizenden andere organisaties organiseerde het Oranje Fonds de grootste jaarlijkse vrijwilligersactie die ons land kent staken wethouders staken Joanne Blaak, Paul Boogaard de handen uit de mouwen in Mookhoek bij Plukhoek Mookhoek.

Met de actie, die dit jaar plaatsvond op 15 en 16 maart, laat het Oranje Fonds zien hoe belangrijk actieve inwoners voor de (lokale) samenleving zijn. Een gegeven dat het college van gemeente Hoeksche Waard onderstreept en daarom van harte steunt door actief hieraan deel te nemen. 

Wethouders Blaak en Boogaard gingen aan de slag in Plukhoek Mookhoek

Deze pluktuin aan de Strijensedijk in Mookhoek moest op orde gebracht worden voor de start van het seizoen. De wethouders sjouwden onder andere met tegels waarmee het worteldoek werd vastgelegd. Verder werden er heggen en haagjes geplant en hekjes van wilgenhout geplaatst. Ondanks het onstuimige weer zat de sfeer er goed in en werd er hard gewerkt. Het resultaat: de tuin is zo goed als klaar voor het voorjaar!

Het complete bericht van alle plaatsen in de Hoeksche Waard kunt u hier lezen op de website van Hoeksch Nieuws