Nieuwe adverteerder: Simply Clean Nederland – Het bedrijf voor het reinigen van uw boot onder de waterlijn.

42

HOEKSCHE WAARD – Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Simply Clean Nederland uit Numansdorp op Strijen Info!

Bij Simply Clean Nederland kunt u terecht voor het reinigen van uw boot onder de waterlijn. Wij hebben een methode ontwikkeld waarbij uw boot gewoon in de ligplaats kan blijven. Het is niet nodig om naar een droogdok te varen of om gebruik te maken van duikers. Simply Clean bespaart u dus tijd en geld. Naast uw gemak denken wij ook aan onze planeet, onze methode is namelijk milieu vriendelijk en duurzaam, wij vervuilen het water niet met reinigingsmiddelen.

Onze misse is uw boot duurzaam te reinigen zodat u in uw vrije tijd kan genieten van een optimale vaarbeleving. Daar dragen wij graag aan bij! Voor meer info bezoekt u onze website www.simplycleannederland.nl en bekijkt u hieronder ons filmpje!

 

CONTACT GEGEVENS