Ventura Sport Strijen introduceert Bocce (Botsje) voor mensen met een beperking

142

STRIJEN – Bocce is een sport, geschikt voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De sport is van oorsprong een Italiaans spel. Het spel is gerelateerd aan bowls en Petanque (Jeu des Boules). Bocce is een laagdrempelige en toegankelijke sport, waarin plezier, precisie en teamwork samenkomen. De instapeisen zijn laag, waardoor bocce zich uitstekend leent als een sport waaraan jong en oud kan deelenemen.

Om iedereen kennis te laten maken met deze hele leuke sport organiseert Ventura Sport uit Strijen een clinic voor belangstellenden. De clinic wordt u gratis aangeboden en zal plaatsvinden op zaterdag 7 september 2019 om 10.00 uur bij SV Ventura Sport, Sportlaan 20, 3291 TN  Strijen. U kunt zich tot uiterlijk 1 september aanmelden voor deze clinic.

Voor aanmelden en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Jeanette van Houwelingen, mobielnummer…., email: jeanette1961@live.nl of John de Bokx, mobielnummer 06-25040928, email:  j.bokx4@upcmail.nl