Zaterdag 31 augustus: Zomerfeest op biologische boerderij Landzicht

156

STRIJEN – Zaterdag 31 augustus van 10 tot 17 uur ben je van harte welkom op ons zomerfeest. Op deze open dag kom je alles te weten over onze best bijzondere boerderij. In deze tijd waarin er steeds weer iets aan de hand lijkt te zijn met de productie van onze voeding, kunnen juist de biologische boeren laten zien dat het ook anders kan en moet! Er zijn rondleidingen waarin de teelt wordt belicht, maar het ervaren van de boerderij met alle schoonheid van de zeer diverse groente- en bloementuin en boomgaard is zeker ook de moeite waard.

Kom ervaren, proeven en genieten

Op het zomerfeest kom je alles te weten over de best bijzondere boerderij Landzicht. Er wordt namelijk biologisch en kleinschalig geteeld te midden van een levendige biodiversiteit. De familie Visser heet je van harte welkom!

Deze dag wordt het erf, de schuren en boomgaard omgetoverd tot een feestlocatie. Ga mee met de rondleidingen over het land verzorgd door de boeren Mees en Floor of maak kennis met Ageeth die je alles kan vertellen over het groentenabonnement en de bloemenpluktuin. Doe mee met de activiteiten en workshops (ook speciaal voor kinderen), rust even uit op het biologische terras, ga langs de bijzondere en inspirerende kramen op de markt en geniet van de muziek! Bekijk hier het hele programma.

Mis vooral de lezing van Michaƫl Wilde niet. Hij neemt je mee langs de grote trends en vraagstukken rondom duurzaamheid, landbouw en voeding. Daar wil je bij zijn, 13 uur is de planning!

  • Zaterdag 31 augustus
  • van 10 tot 17 uur
  • Broekseweg 2A, Strijen