Info avond voor omwonenden van Shell Moerdijk

295

Hoeksche Waard – Shell Moerdijk nodigt haar buren graag uit om weer eens bij te praten. Dit doen ze op donderdagavond 3 oktober in het kantoor Shell Moerdijk aan de Westelijke Randweg 1 in Klundert. De avond duurt van 19.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur). U bent als inwoner van gemeente Hoeksche Waard ook van harte welkom deze avond bij te wonen.

Uitleg over recente onderhoudsstop

General Manager Richard Zwinkels geeft tijdens deze avond uitleg over de recente onderhoudsstop en wat deze betekende voor de omgeving. Ook thema’s als energietransitie, de toekomst en de onderhoudswerkzaamheden in het najaar komen aan bod. Bovendien maakt u een rondrit over het terrein en kunt u zien hoe deze activiteiten vorderen.

Wilt u hierbij aanwezig zijn?

Meld u dan per e-mail aan via communicatiepernismoerdijk@shell.com. Vermeld in de mail uw naam en woonplaats.