Gemeente Hoeksche Waard ontvangt cheque van 25 duizend euro van Shell Moerdijk voor voedselbos nabij Windpark Oudemol Strijensas

184
Foto PR

ROTTERDAM / STRIJENSAS –  Van 2 tot en met 6 oktober vindt het Generation Discover festival plaats in Rotterdam Ahoy. Dit is een plek waar jongeren wetenschap en technologie kunnen beleven. Op woensdag 2 oktober was wethouder Piet van Leenen hier aanwezig.

Voedselbos bij Strijensas

Kinderen overhandigden hem namens Shell Moerdijk een cheque aan voor het planten van een voedselbos ter waarde van 25 duizend euro. Shell Moerdijk gaat in overleg met de klankbordgroep van het Windpark Oude Mol in Strijensas dit voedselbos planten. Het voedselbos past bij de visie van de klankbordgroep om Strijensas Energienetraal te maken. Daarnaast heeft het voedselbos ook een maatschappelijk doel; zo wordt bijvoorbeeld ook de nabijgelegen zorgboerderij erbij betrokken.