Geslaagde natuurwerkdag bij Plukhoek Mookhoek met leerlingen OBS het Talent

26
Fotos Plukhoek Mookhoek

MOOKHOEK – Op vrijdag 1 november lieten de leerlingen van OBS het Talent in Mookhoek zich niet weerhouden door de regen om eens stevig aan de slag te gaan in de pluktuin aldaar. De klassen liepen over de Strijensedijk naar de bloementuin die winterklaar gemaakt moest worden.

Energiek werden de eenjarigen uit de grond getrokken zodat die compost kunnen worden. Er werd echt hard gewerkt, een groot gedeelte van de pluktuin is was al kaal voor de officiële natuurwerkdag voor volwassenen op zaterdag. Na de gedane arbeid mochten er als dank nog wat overgebleven bloemen en stoofpeertjes geplukt worden. Met de handen vol en na een laatste foto liepen de kinderen met rode wangen terug naar school nadat ze beloofd hadden volgend jaar weer terug te zullen komen.