Uitslag poll: 72 procent van de stemmers wil dat de bestrating in de Kerkstraat wordt aangepakt

221
Foto van de kerkstraat in Strijen die in 2015 werd opgeleverd.

STRIJEN – Het bestuur van de BIZ Stichting “Strien graag gezien!!” is druk doende met het steeds aantrekkelijker maken van (het centrum van) Strijen. Aantrekkelijker voor bewoners, bezoekers en voor bedrijven. Ze zetten zich niet alleen in voor leuke, verrassende, activiteiten, zoals de goed bezochte en altijd gezellige markten (voorjaar, zomer, herfst en winter),maar bijvoorbeeld ook voor de Sinterklaas intocht. 


Bij een aantrekkelijk centrum hoort natuurlijk een goede bereikbaarheid. Het bestuur van de BIZ Stichting “Strien graag gezien!!” krijgt helaas heel veel klachten over de ‘bestrating’  van de Kerkstraat. Met name voor mensen die wat slechter ter been zijn levert het ongewenste (soms zelfs gevaarlijke) situaties op.

Het bestuur van de BIZ Stichting “Strien graag gezien!!” heeft deze ‘klacht’ 
uiteraard besproken met hun contactpersonen bij de Gemeente Hoeksche Waard. Naar aanleiding daarvan heeft er een ‘technische schouw’  plaatsgevonden. Maar men heeft besloten dat er op korte termijn geen aanpassingen zullen worden gedaan en dat dit zal gebeuren tijdens een volgend ‘groot onderhoud’. Dat kan nog jaren duren.

Het bestuur van de BIZ Stichting “Strien graag gezien!!” is het daarmee niet mee eens en will hierop een officieel verzoek indienen om de bestrating in de Kerkstraat op korte termijn aan te pakken!

Om dit verzoek meer kracht bij te zetten, wil de BIZ Stichting “Strien graag gezien!!  zoveel mogelijk mensen vragen dit verzoek te ‘ondersteunen’!! Daarom hielden wij afgelopen 2 weken de volgende poll:

Moet de bestrating in de Kerkstraat zo snel mogelijk verbeterd worden?

  • Ja (72%, 377 Votes)
  • Nee (25%, 129 Votes)
  • Geen mening (3%, 17 Votes)

Total Voters: 523

Laden ... Laden ...