Optreden Country- en Americanaband Bare Essentials in Mookhoek

87

Mookhoek – Zaterdagavond 15 februari a.s. treedt de Country- en Americanaband Bare Essentials op in het Verenigingsgebouw aan de Viskilstraat 18 in Mookhoek. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom om te genieten van hun repertoire. Liefhebbers krijgen ook de ruimte om te dansen.Toegang €5,– inclusief gratis koffie of thee.

In het voorjaar van 2017 is Bare Essentials opgericht. De leden van de band hebben toen na kort overleg besloten dat het hoofdgenre de Countrymuziek moest zijn, met hier en daar een uitschieter naar Americana en andere leuke deuntjes. Het allerbelangrijkst vonden ze dat ze de liedjes leuk moesten vinden, daarnaast moest het vooral herkenbaar zijn en binnen hun vermogens passen.

Wichard, Kees, Wilma, Wil en Marco (van links naar rechts op de foto) zijn de leden van de band. Zij brengen bekende en wellicht ook minder bekende nummers. In ieder geval zullen de volgende nummers die middag niet ontbreken:

  • Jambalaya
  • Blanket On The Ground
  • In Dreams
  • Achy Breaky Heart
  • en nog veel meer!

Op hun website en op Facebook is nog meer informatie te vinden, zoals agenda, foto’s en video’s. Desgewenst kunt u ook contact met ze opnemen.