Poll: Het gemeentehuis in Strijen staat al meer dan een jaar leeg , Wat moet er gebeuren met het gemeentehuis ?

749
Foto MS Fotografie

STRIJEN – Waar het oude gemeentehuis van Piershil al een tijdelijke bestemming heeft als Pop-up Proeflokaal en er in Numansdorp plannen zijn door bewoners om er een dorpshuis van te maken in combinatie met appartementen is het in Strijen in het leegstaande gemeentehuis sinds 1 januari 2019 toen de nieuwe gemeente Hoeksche Waard starte angstvallig stil. 

In de voormalige kantine van het gemeentehuis van Strijen maakt een cateraar tijdelijk gebruik van de keuken maar in de rest van de pand gebeuren geen activiteiten en dat is zonde van zo mooi pand bij de entree van Strijen.

Daarom ook de volgende poll:

Het gemeentehuis in Strijen staat al meer dan een jaar leeg , Wat moet er gebeuren met het gemeentehuis ?

View Results

Laden ... Laden ...