Ludieke Vaderdag-actie bij Plukhoek Mookhoek!

112

Mookhoek – Op zondag 21 juni zijn we open van 13:00 uur-17:00 uur. Kom genieten van een heerlijke wandeling door onze tuin/boomgaard (picknicken mag ook!). Verwonder je over hoe de fazantenkuikens groeien en de mooiste zomerbloemen bloeien. Vul je plantencollectie aan met nieuwe soorten tegen schappelijke prijzen. Uiteraard pluk je de mooiste bloemen en waarschijnlijk zijn ook de aardbeien/bessen rijp (rood, wit, zwart en zelfs rosé). Boer Peter zorgt, zoals elk weekend, voor heerlijk zelfgemaakt gebak met fruit van het seizoen. 

SPECIALE VADERDAGACTIE:

Alle papa’s krijgen gratis koffie of (zelfpluk) thee. Deze middag verkopen we bijzondere loten voor €2,50: met dit lot kun je de eigenaar worden van de opbrengst 2020, van een perenboom naar keuze. Die boom krijgt een bordje met de naam van de winnaar. De gewonnen peren kunnen eventueel tot sap geperst worden op onze oogstfeestdag op 24 oktober. ALLE PAPA’S KRIJGEN EEN GRATIS LOT!! De trekking vindt plaats om 16:30, de winnaar zal gepubliceerd worden op FB, insta en onze website (www.plukhoekmookhoek.nl)

Openingstijden: woe-vrij-zat-zon: 13:00 uur-17:00 uur. Waar: Strijensedijk 14, Mookhoek.