Strijens Buurthuis opent de deuren in aangepaste vorm en de Wielewaal gaat weer rijden

174

STRIJEN – Op vrijdagen en woensdagen gaat het buurthuis weer voorzichtig open. Er zijn twee sessies van 10–12 uur en van 14-16 uur. De tijd ertussen wordt gebruikt voor reiniging en niet voor lunch.De ruimte is corona aangepast met voldoende afstand en er gelden wat andere regels dan voorheen. Van bezoekers wordt naam en telefoonnummer genoteerd, reserveren is niet nodig.

Het programma is aangepast: er worden geen spelletjes zoals rummikub, schaken, dammen etc. gedaan en de legpuzzels zijn buiten gebruik. Wel zijn andere activiteiten mogelijk zoals handwerken, kruiswoordpuzzels met elkaar maken, op het grote scherm een film of presentatie bekijken. Er is nu ook eigen wifi en een televisie aansluiting beschikbaar. Onze vrijwilligers staan klaar om iedereen weer te verwelkomen en zullen de verdere hygiëne regels uitleggen.

Geen vervoer?

Geen probleem: ook de Wielewaal gaat weer rijden in aangepaste vorm op woensdag, donderdag en vrijdag van 9-17 uur. De Wielewaal is corona proof aangepast op basis van voorschriften van de leverancier (goedgekeurd door RIVM) met schermen tussen passagiers en bestuurder.
Mondkapje mag maar is niet verplicht; dit is geen openbaar vervoer.

Intussen: volg de corona regels van de overheid en blijf gezond!
Kom dus alleen als je geen corona klachten hebt!

Meer informatie op Facebook of onze websites: www.destriensche.nl , www.dewielewaalhw.nl of op onze Facebook pagina’s.

Heeft u nog vragen, mail ons : destriensche@gmail.com of bel ons :  06-25102141