DriemTiemStrien stelt collecte voor de Roparun voorlopig uit

39

STRIJEN – DriemTiemStrien heeft besloten om de geplande collecte, welke we deze week zouden lopen, in Strijen, Strijensas, Mookhoek en Cillaarshoek te verschuiven naar hopelijk, een beter tijdstip.Dit omdat het aantal besmettingen in de regio Zuid-Holland-Zuid  en de Hoeksche Waard significant oplopen en wij als DriemTiemStrien onze verantwoording daar in nemen.

Wie niet kunnen wachten, en waar we het toch voor doen, zijn de instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun; “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Wilt u een bijdrage leveren en wilt u niet wachten op de collecte dan kunt u via https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/110 toch een donatie doen, wat geheel ten goede komt aan de Roparun.

 

Een andere actie, die wel doorgaat is de verkoop van overheerlijke bolussen in samenwerking met bakker Arie de Koning, welke via onze facebook pagina https://nl-nl.facebook.com/driemtiemstrien.roparun/ besteld kunnen worden.