Rotterdam Kalender 2021 ook jaar dit weer in de Hoeksche Waard verkrijgbaar

41
Foto MS Fotografie

HOEKSCHEWAARD – Inmiddels wordt het een jaarlijkse traditie, want ook dit jaar zal MS Fotografie weer een nieuwe editie van dé Rotterdam Kalender uitgeven. We hebben speciaal voor de mensen uit de Hoeksche Waard dit jaar weer drie verkooppunten op het eiland bij Bruna in Oud-Beijerland, Boekhandel Edel in Numansdorp en Bruna in ‘s-Gravendeel.

Afgelopen maanden is er in coronatijd door professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt uit Strijen hard gewerkt aan 13 schitterende actuele foto’s van Rotterdam te maken. Elke maand wordt er in de kalender een prachtig gedeelte van Rotterdam uitgelicht en is daarmee is deze 2021 editie weer een echte aanrader als gers cadeau voor jezelf of een ander.

De kalender is te gebruiken als jaar- en/of notitiekalender door middel van de ruime vakken per dag. Het formaat van de kalender is net iets groter dan A4. Alle dertien pagina’s van de fotokalender zijn gedrukt in levensechte kleuren en het geheel is afgewerkt met een dik kartonnen achterblad.

De kalender is vanaf heden in de winkels op het eiland verkrijgbaar en online via https://kalender.ms-fotografie.nl voor slechts EUR 10,- (excl. EUR 4,95 verzendkosten in Nederland). De levertijd van de kalender is zo’n 1 á 2 werkdagen, maar meestal heeft u de kalender al de volgende werkdag in huis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.