Het einde van 2020 is in zicht, Het Roparun team DriemTiemStrien blikt terug

60

Strijen – Het einde van 2020 is in zicht. En wat was 2020 een bijzonder jaar voor alles en iedereen.


Ook voor het DriemTiemStrien was het heel ander jaar, enkele traditionele acties konden niet doorgaan en zelfs de run van Parijs van Rotterdam (de langste non stop estafette ter wereld) werd afgelast door het Covid 19 virus. Dat heeft ons Tiem er niet van weerhouden zich hoe dan ook in te zetten met acties. In februari nog net voor de Covid 19 een Boompjes 21 avond kunnen organiseren maar helaas geen tennis toernooi, geen dansavond, geen Shoeby avond, geen acties langs de deuren maar wel acties via het sociale netwerk en via de toonbank van enkele lokale winkels. Zo werden de chocolade actie, de bolussen actie en de sinterklaas actie een succes door verkoop via Facebook, Instagram, winkels en Whatsapp groepen. Helaas ook in de normaal gesproken drukke actie maand december geen kerstmarkt, geen inpakken bij AH Strijen maar in de plaats daarvoor werden we gevraagd in november en december de oliebollen verkoop te verzorgen voor AH Strijen tegen een hele mooie vergoeding. Ook mochten we van de gemeente HW tegen vergoeding 1850 brieven bezorgen in enkele dorpen.

Wij willen dan ook alles en iedereen bedanken voor hun bijdrage aan onze acties
Het nieuwe jaar 2021 gaat hopelijk voor alles en iedereen een veel beter jaar worden!

De organisatie van de Roparun heeft besloten dat er voor 2021 een Roparun NL editie gaat komen ipv de traditionele Parijs-Rotterdam editie. Dat betekent voor alles en iedereen een mooie uitdaging!

Het DriemtiemStrien gaat zich ook in 2021 weer keihard inzetten voor de Roparun, niet alleen sportief maar ook met acties. Zo hebben we in januari een hele leuke actie met paardrijden waar iedereen zich nog steeds voor kan opgeven (zie onze Facebook pagina) en uiteraard komen we ook weer met onze chocolade actie met de Pasen, gaan we als het mogelijk is collecteren in het voorjaar en zullen er vast en zeker nog wat acties bij gaan komen.

Het belangrijkste doel wat we voor ogen houden bij DriemTiemStrien is het motto van de Roparun:

“LEVEN TOEVOEGEN AAN DE DAGEN, WAAR VAAK GEEN DAGEN MEER KUNNEN WORDEN TOEGEVOEGD AAN HET LEVEN”

Wij wensen iedereen een heel gezellig uiteinde en al het goeds en vooral gezondheid voor het nieuwe jaar ???


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.