Een juiste keuze maken voor een rouwboeket kan lastig zijn. Het afscheid nemen is al zwaar genoeg.

69

Laat Bloemisterij De Drie Lelies uit Puttershoek u helpen bij het kiezen van een rouwboeket. Bent u op zoek naar een mooi en passend rouwboeket. Neem dan contact met ons op om deze geheel naar uw wens te maken.

Wij maken voor u een (laatste) herinnering die past bij de overledene en gelegenheid. Dat kan zijn door gebruik te maken van kleur, vorm en stijl. Of als u een voorwerp heeft dat u in het boeket verwerkt wilt hebben omdat dat zo typisch is aan de overledene, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Vaak geeft dit zelfs nog een beter en completer gevoel . U kunt ideeën aandragen of u vraagt ons om een voorstel en wij maken samen met u een boeket welke heel persoonlijk is en past bij de overleden persoon

De rouwboeketten bij Bloemisterij De Drie Lelies zijn altijd van hoge kwaliteit. Wij staan voor kwaliteit, creativiteit en vakmanschap. Het is voor onze medewerkers belangrijk om altijd het mooiste te creëren en de boeketten worden met alle zorg gemaakt! Onze rouwboeketten worden persoonlijk bezorgd bij u aan huis of bij het rouwcentrum.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen of dit telefonisch te bespreken, dan komen wij graag bij u langs om het door u gewenste rouwboeket te bespreken. Naast ons vaste assortiment zijn wij dus gespecialiseerd in het maken van unieke rouwboeketten, waarvoor wij graag alle zorg dragen.”

Bloemisterij De Drie Lelies
Oranjeplein 16
3297 CV Puttershoek
06-54668103

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.