Update Coronavirus cijfers in de Hoeksche Waard van woensdag 17 februari

144

HOEKSCHE WAARD – In de gemeente Hoeksche Waard zijn sinds dinsdag 16 februari in totaal 18 nieuwe besmettingen met het coronavirus bekend bij het RIVM . Door de de winterse omstandigheden  ( Dinsdag waren er 3 besmettingen Maandag waren er 14 besmettingen en Zondag waren er 14 besmettingen.)  Er zijn sinds dinsdag 16 februari geen personen opgenomen in het ziekenhuis en er zijn geen personen overleden aan de gevolgen van het Coronavirus.Door achterstanden bij de GGD worden overleden personen en ziekenhuisopnames niet altijd direct doorgegeven.  Een archief van onze dagelijkse updates kunt u hier bekijken. 

Totaal cijfers Hoeksche Waard sinds uitbraak Coronavirus tot en met 17 Februari

  • Het aantal personen wat opgenomen is geweest in het ziekenhuis uit de Hoeksche Waard staat nu op 128 personen.  
  • Het aantal positief geteste personen in de Hoeksche Waard  staat op 4820 . 
  • Er zijn tot nu toe 50 personen overleden in de Hoeksche Waard aan de gevolgen van het Coronavirus

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.