Jubileumboek v.v. Strijen, nog 2 dagen om te bestellen!

19

STRIJEN – Het aftellen is begonnen. Over ruim een maand is het 1 mei 2021 en die zaterdag bestaat v.v. Strijen 100 jaar! Die dag staat de club uiteraard stil bij hun verjaardag. Hoe? Daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt door het bestuur en de  jubileumcommissie. In de komende weken hoort u hier meer van. 

Overhandiging 1e exemplaar Jubileumboek aan Ben Boswinkel op zaterdag 1 mei 2021

Wel staat vast dat op zaterdag 1 mei 2021 het 1e exemplaar van het jubileumboek zal worden overhandigd aan Ben Boswinkel! Ben is ruim 2 jaar bezig is geweest met de samenstelling van dit boek.

500 pagina’s historie v.v. Strijen, veel unieke foto’s –> voorpublicatie 2 pagina’s

De samenstelling van het boek is nu bijna compleet. Het boek zal uiteindelijk zo’n 500 pagina’s over de historie van v.v. Strijen bevatten. Dus bijna 200 pagina’s meer dan oorspronkelijk de bedoeling was.

In het boek vooral veel foto’s uit de historie van v.v. Strijen. Iedereen die ooit actief is geweest voor v.v. Strijen heeft grote kans zichzelf op beeld terug te vinden in het boek. Als voorproefje ziet u bijgaand alvast 2 pagina’s uit verschillende tijdsblokken.

( Klik op onderstaande afbeeldingen voor groot formaat )

Het boek bevat dus ongeveer 500 pagina’s vol historie in tekst en beeld. Het is een groot feest van herkenning en het roept tijden van weleer weer terug in herinnering.  Echt, het moet wel raar lopen wilt u zichzelf, een familielid of andere bekende niet terugvinden in dit boek!

Heeft u nog geen boek besteld? Bestel dan uiterlijk 31 maart 2021 nog uw boek!

In de eerste week van april moeten wij de totale bestelling doorgeven aan onze drukkerij om zeker te zijn van levering uiterlijk 1 mei 2021. Bestellen van het boek kan dus t/m 31 maart 2021 online via www.vvstrijen100jaar.nl. Let op: Na 1 april 2021 is het niet meer mogelijk het boek te bestellen! 

Als Eeuwige Kanarie ontvangt u automatisch een jubileumboek

In dit jubileumjaar is er ook de mogelijkheid om u als Eeuwige Kanarie aan de club te verbinden. Voor éénmalig € 100,- wordt uw naam vereeuwigd op een mooi bord op een prominente plaats op ons complex. Wij streven naar 100 Eeuwige Kanaries op 1 mei 2021. Meer weten? Ga naar www.vvstrijen100jaar.nl.

Steun onze club en wordt Eeuwige Kanarie en ontvang automatisch het Jubileumboek!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.