Heinenoordtunnel op de A29 richting Rotterdam vanavond dicht

57
Zuidkant Heinenoordtunnel A29 onder de Oude Maas. - Foto Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat voert in de nacht van maandag 12 april op dinsdag 13 april 2021 werkzaamheden uit aan de Heinenoordtunnel richting Rotterdam Houd rekening met omleidingsroutes en extra reistijd. De kiltunnel is tijdens de werkzaamheden tolvrij voor al het verkeer. De Heinenoordtunnel blijft toegankelijk voor nood- en hulpdiensten 

Welke hinder

De A29 is dicht tussen toerit Oud-Beijerland en afrit Barendrecht in de richting van Rotterdam. Het verkeer vanuit de Hoeksche Waard wordt lokaal omgeleid via de N217 en de A16. Verkeer vanuit Zierikzee /. Bergen op Zoom wordt grootschalig omgeleid via de A59, A17 en A16.

Waarom

Rijkswaterstaat voert diverse onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit in de Heinenoordtunnel.

Periode

van maandag 12 april 22:00 uur tot dinsdag 13 april 05:00 uur


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.