Update Coronavirus cijfers in de Hoeksche Waard van vrijdag 16 april

130

HOEKSCHE WAARD – In de gemeente Hoeksche Waard zijn sinds donderdag 15 april in totaal 48 nieuwe besmettingen met het coronavirus bekend bij het RIVM. ( Donderdag waren er 39 besmettingen en Woensdag waren er 38 besmettingen.)  Er zijn sinds donderdag 15 april ?* personen opgenomen in het ziekenhuis en er zijn geen personen overleden aan de gevolgen van het Coronavirus.Door achterstanden bij de GGD worden overleden personen en ziekenhuisopnames niet altijd direct doorgegeven.  Een archief van onze dagelijkse updates kunt u hier bekijken.   ( * Cijfers ziekenhuis per gemeente nog niet beschikbaar ) 

Totaal cijfers Hoeksche Waard sinds uitbraak Coronavirus tot en met 16 april

  • Het aantal personen wat opgenomen is geweest in het ziekenhuis uit de Hoeksche Waard staat nu op 205 personen.  
  • Het aantal positief geteste personen in de Hoeksche Waard  staat op 7153. 
  • Er zijn tot nu toe 61 personen overleden in de Hoeksche Waard aan de gevolgen van het Coronavirus

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.