Dodenherdenking in de Hoeksche Waard dit jaar ook in besloten kring en niet openbaar

113
Archieffoto MS Fotografie

Hoeksche Waard – Op 4 mei vindt in Nederland de Dodenherdenking plaats. Waar je normaal gesproken op verschillende plekken in de Hoeksche Waard samen de oorlogsslachtoffers kunt herdenken, krijgt Dodenherdenking 2021 door het coronavirus wederom een andere invulling. In onze gemeente wordt in 8 dorpen een herdenking georganiseerd.

Deze herdenkingen vinden in besloten kring plaats en belangstellenden worden vriendelijk verzocht de herdenkingen niet bij te wonen. De toespraken worden na afloop van de herdenkingen gepubliceerd op de gemeentelijke website.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.