Update Coronavirus cijfers in de Hoeksche Waard van zaterdag 1 mei

136

HOEKSCHE WAARD – In de gemeente Hoeksche Waard zijn sinds vrijdag 30 april in totaal 13 nieuwe besmettingen met het coronavirus bekend bij het RIVM. ( Vrijdag waren er 33 besmettingen en Donderdag waren er 39 besmettingen.)  Er zijn  sinds vrijdag 30 april geen personen opgenomen in het ziekenhuis en er zijn geen personen overleden aan de gevolgen van het Coronavirus.Door achterstanden bij de GGD worden overleden personen en ziekenhuisopnames niet altijd direct doorgegeven.  Een archief van onze dagelijkse updates kunt u hier bekijken.   

Coronacijfers vandaag vertekend vanwege storing GGD’s

De GGD’s kampen met een storing in het ict-systeem waardoor het totaal aantal besmettingen van vandaag is vertekend. In welke mate de storing invloed heeft op de cijfers kon een woordvoerder van het RIVM niet zeggen.

Totaal cijfers Hoeksche Waard sinds uitbraak Coronavirus tot en met 1 mei

  • Het aantal personen wat opgenomen is geweest in het ziekenhuis uit de Hoeksche Waard staat nu op 232 personen.  
  • Het aantal positief geteste personen in de Hoeksche Waard  staat op 7738. 
  • Er zijn tot nu toe 61 personen overleden in de Hoeksche Waard aan de gevolgen van het Coronavirus

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.