Winactie voor inwoners uit Strijen: Win het jubileumboek van v.v. Strijen

140

STRIJEN – Dat moment dat je op zondagmiddag lekker achterover zakt in je stoel en heerlijk een boek leest: Zo moet een weekend zijn. v.v. Strijen bestaat dit jaar 100 jaar en heeft een prachtig boek uitgegeven. In totaal geven Strijen Info en Hoeksche Waard Nieuws 3 boeken weg.

Op 1 mei 2021 bestond v.v. Strijen 100 jaar en deze 100 jaar zijn vastgelegd in een mooi jubileumboek dat onlangs is uitgebracht.

  • Ruim 600 pagina’s historie v.v. Strijen
  • Honderden unieke foto’s uit de 100-jarige historie
  • Een chronologisch overzicht van 100 jaar v.v. Strijen vanaf 1921
  • Herinneringen voor iedereen die v.v. Strijen een warm hart toedraagt

Een uniek naslagwerk dat regelmatig uit de kast gehaald wordt om nog even die unieke foto te bekijken of een bepaald verhaal te checken. Een boek dat je niet mag missen!

Hoe kan ik mee doen met de winactie?

Deze actie is alleen voor inwoners uit Strijen:

Meldt u HIER aan voor de online nieuwsbrief van Hoeksche Waard Nieuws en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

Als u zich aangemeld heeft of al bent geabonneerd op de nieuwsbrief ,stuur dan een mail naar info@hoekschnieuws.nl met uw naam en straatnaam in Strijen met als onderwerp winactie boek en de reden waarom u het boek graag wilt hebben.

Op zaterdag 15 mei maken we de winnaars bekend!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.