De Wielewaal in Strijen en ‘s-Gravendeel gaat weer rijden!

77
Foto Jaco Terlouw

Hoeksche Waard – Het is eindelijk zover!  De haal- en brengservice om senioren en mensen met een beperking overal in Strijen of ’s-Gravendeel naar toe te brengen, gaat weer rijden.

De Wielewaal ’s-Gravendeel is al beschikbaar en de Wielewaal Strijen start op maandag 14 juni 2021. Als gevolg van de coronamaatregelen kon er de afgelopen maanden niet gereden worden met de elektrische shuttles.

U kunt een rit plannen met de Wielewaal in Strijen of ’s-Gravendeel door te bellen met het betreffende team: Strijen – tel.: 06-24 55 39 58; ‘s-Gravendeel  – tel.: 06-11 22 34 96.

De chauffeurs van de teams staan weer klaar om u binnen de kernen Strijen of ’s-Gravendeel te vervoeren. Zowel in Strijen als ‘s-Gravendeel wordt er gereden op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Binnenkort komt deze service ook in Puttershoek beschikbaar; meer informatie later.

Meer informatie vindt u op de websites https://strijen.dewielewaalhw.nl/ of  https://sgravendeel.dewielewaalhw.nl/ of op Facebook https://www.facebook.com/WielewaalHW


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.