Poppentheater Ludiek speelt zaterdag 3 juli weer live in het theater met voorstelling Spoken bestaan niet

17

STRIJEN – Wat een verrassing! Zaterdag 3 juli om 14.00 uur is er voor het eerst sinds de lockdown weer een live poppentheatervoorstelling van Wipneus en Appelwang.Het belooft een mooi avontuur te worden!

Het verhaal

Hadriana de heks wil verhuizen. Haar huis vindt ze te klein. Ze wil een groot toverpaleis hebben. Freek, haar kat, wil niet uit hun oude gezellige huisje. Hij doet er van alles aan om haar tegen te werken. Daarvoor roept hij de hulp in van Appelwang en Wipneus die hun huis moesten ontvluchten, omdat het bos onder water raakte. Gaat het lukken om Hadriana de heks tot andere gedachten te brengen?  En wat kunnen Wipneus en Appelwang doen om te helpen?

Nieuwsgierig geworden?? Kom dan kijken, a.s.zaterdag 3 juli om 14.00 uur in theater Ludiek. Een kaartje kost 3 euro en je kunt reserveren via www.ludiek.nl.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.