Update Coronavirus cijfers in de Hoeksche Waard van dinsdag 13 juli

140

HOEKSCHE WAARD – In de gemeente Hoeksche Waard zijn sinds maandag 12 juli in totaal 19 nieuwe besmettingen met het coronavirus bekend bij het RIVM. ( Maandag waren er 30 besmettingen en Zondag waren er 18 besmettingen en Zaterdag waren er 25 besmettingen.)  Er zijn sinds maandag 12 juli  geen personen opgenomen in het ziekenhuis en er zijn geen personen overleden aan de gevolgen van het Coronavirus.Door achterstanden bij de GGD worden overleden personen en ziekenhuisopnames niet altijd direct doorgegeven.  Een archief van onze dagelijkse updates kunt u hier bekijken. 

Totaal cijfers Hoeksche Waard sinds uitbraak Coronavirus tot en met 13 Juli

  • Het aantal personen wat opgenomen is geweest in het ziekenhuis uit de Hoeksche Waard staat nu op 261 personen.  
  • Het aantal positief geteste personen in de Hoeksche Waard  staat op 8887. 
  • Er zijn tot nu toe 66 personen overleden in de Hoeksche Waard aan de gevolgen van het Coronavirus

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.