RepairCafe Strijen start 25 September weer haar activiteiten in het Strijense Buurthuis

84

Strijen – Het team van RepairCafe afdeling Strijen is verheugd te melden dat zij na een gedwongen Corona pauze van anderhalf jaar zijn diensten aan de gemeenschap van Strijen en omgeving weer kunnen hervatten.


Defecte Apparaten kunnen op 25 September a.s. weer worden aangeboden ter reparatie. Gepoogd wordt om tijdens de openingsuren uw apparaat te herstellen.

RepairCafe Afdeling Strijen is onlangs verhuisd naar het Buurthuis MeMekaer van de Striensche Zorgcoöperatie, Kerkstraat 73 te Strijen en zal daar per 25 September elke 4e zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur aanwezig zijn. U bent daar van harte welkom. De RIVM regels mbt COVID 19 zijn van toepassing.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.