Update Coronavirus cijfers in de Hoeksche Waard van vrijdag 12 november

155

HOEKSCHE WAARD – In de gemeente Hoeksche Waard zijn op vrijdag 12 november wederom veel besmettingen. Er zijn sinds donderdag 11 november in totaal 124 nieuwe  besmettingen met het coronavirus bekend bij het RIVM. ( Donderdag waren er 145 besmettingen en Woensdag waren er 85 besmettingen . Er zijn sinds donderdag 11 november geen personen opgenomen in het ziekenhuis en er zijn geen personen overleden aan de gevolgen van het Coronavirus.Door achterstanden bij de GGD worden overleden personen en ziekenhuisopnames niet altijd direct doorgegeven.  Een archief van onze dagelijkse updates kunt u hier bekijken. 

Totaal cijfers Hoeksche Waard sinds uitbraak Coronavirus tot en met 12 november

  • Het aantal personen wat opgenomen is geweest in het ziekenhuis uit de Hoeksche Waard staat nu op 410 personen.  
  • Het aantal positief geteste personen in de Hoeksche Waard  staat op 11760.
  • Er zijn tot nu toe 68 personen overleden in de Hoeksche Waard aan de gevolgen van het Coronavirus

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.