Wegwerkzaamheden op de Zuid- en Noord Kavelsedijk In Strijen

69

Woensdag 17 november start het Waterschap  met wegwerkzaamheden op de Zuid- en Noord Kavelsedijk in #Strijen. De asfaltverharding wordt vervangen.

Op de Zuid Kavelsedijk is dat het deel tussen de Noord Kavelsedijk en de Kooilandsedijk. Op de Noord Kavelsedijk is dat het deel tussen de Strijensedijk en de T-splitsing met het grindpad.

De werkzaamheden op de Zuid Kavelsedijk starten op 17 november en zijn op 3 december klaar. Op 17 november wordt het oude asfalt verwijderd, op 18 en 19 november wordt het nieuwe asfalt aangebracht.

De werkzaamheden op de Noord Kavelsedijk starten op 22 november en zijn ook 3 december klaar. Op 22 november wordt het oude asfalt verwijderd, op 23, 24 en 25 november wordt het nieuwe asfalt aangebracht.

Van 29 november tot en met 3 december worden de bermen van beide wegen afgewerkt en ingezaaid en worden er nog afrondende werkzaamheden verricht.

In verband met de bereikbaarheid en het combineren van werkzaamheden, worden er in de week van 22 tot en met 26 november geen werkzaamheden uitgevoerd op de Zuid Kavelsedijk.

Bij slecht weer (regen) is het niet mogelijk om te asfalteren. Dat kan leiden tot aanpassing van deze planning.

Gedurende onze werkzaamheden zijn de Zuid- en Noord Kavelsedijk afgesloten voor doorgaand verkeer en worden er omleidingsroutes ingesteld. De woningen/panden blijven bereikbaar. Tijdens de werkzaamheden informeren verkeersregelaars hierover.

Op de data dat het nieuwe asfalt aangebracht wordt, kan er niet met de auto over de betreffende weg gereden worden.

Download de KWS-app en blijf op de hoogte!

#buitengebeurthet #wegen #WSHD #WaterschapHollandseDelta


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.