Zaterdag 20 november maken de Sint en zijn Pieten een rondrit met de Hoeksche Tuk Tuk door Strijen

386

STRIJEN – Op zaterdag 20 november maken Sinterklaas en zijn Pieten met de Hoeksche Tuk Tuk een tussen 10.30 uur en 12.30 uur een rondrit door Strijen. De volgende straten gaat de route door Spui, Schenkeldijk, Boompjesstraat, Kerkstraat, Molenstraat, Oranjestraat en Spui. Het is fijn dat dit door kan gaan maar hou  1,5 meter afstand  van elkaar. Dat zijn zo’n vijf banketstaven achter elkaar aldus de Sint.


De Sint wil de kinderen altijd graag zien, maar vorig jaar lukte dat niet zo goed als andere jaren, vanwege het corona-virus. Dit jaar ziet Sint wél mogelijkheden. En, omdat de Sint zelf ook op leeftijd is en de kinderen graag met hun ouders naar Sinterklaas komen kijken, hebben we samen een leuke en veilige manier bedacht.

In Strijen zal de Sint samen met zijn Pieten een rondrit door het centrum maken!
Het leuke is dan dat alle kinderen hem kunnen zien en de Pieten aan alle kinderen een leuk kadootje kunnen geven, want er is voldoende ruimte om langs de route naar de Sint te zwaaien en samen met de leuke Pieten gezellig mee te zingen…

Aangezien Sint dan al een week in Nederland is, zal zijn Paard al best wat moe zijn, die krijgt dus een dagje vrij. Sinterklaas zal in de Hoeksche Tuk Tuk rondgereden worden en de Pieten springen daar blij rondom omheen!

Dus, geef aan je ouders door dat de Sint op zaterdag 20 november 2021 van 10:30 tot en met 12:30 in Strijen zal rondrijden en mischien voor jou een klein kadootje bij zich heeft. Bekijken hieronder de route:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.