Black Friday actie bij TotalisNaturales

23

STRIJEN – Aanstaande vrijdag 26 november is het Black Friday. Black Friday is van origine een Amerikaans fenomeen. Het valt op de dag na Thanksgiving Day, die wordt gevierd op de vierde donderdag in november. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Er wordt met hoge kortingen geadverteerd om klanten te lokken. Heel wat winkels gaan al vroeg in de ochtend open en klanten staan vaak uren in de rij tot de winkels open gaan. Langzamerhand wordt Black Friday ook in Europa een steeds groter ding.

Wij van TotalisNaturales doen hier ook aan mee, we houden namelijk wel van een feestje. Daarom kan je op vrijdag 26 november zonder bijkomende verzendkosten shoppen in onze webshop bij bestellingen vanaf €50,- en geven wij 10 % korting op lokale honingsoorten in onze winkel. Deze laatste actie geldt ook voor zaterdag 27 november.

Graag tot ziens in onze webshop (www.totalisnaturales.nl24/7) of in ons Dijkwinkeltje aan de Oudendijk 47 te Strijen (op vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 uur t/m 16.00 uur)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.