Jeugdland Strijen zoekt vrijwilligers, momenteel te weinig vrijwilligers om alle kinderen mee te laten doen

93

STRIJEN – Het team van Jeugdland Strijen is op zoek naar vrijwilligers voor Jeugdland Strijen 2022.Dit jaar wordt voor de 28e keer een week huttenbouw georganiseerd in de dorpskern Strijen. Dit vindt traditiegetrouw plaats in de laatste week van de zomervakantie, dit jaar van 15 augustus t/m 19 augustus.

Het thema voor dit jaar is “Tropisch Strien”. Ouders kunnen hun kinderen hiervoor binnenkort inschrijven.

Hoeveel kinderen er mee kunnen doen hangt af van het aantal vrijwilligers. De inschrijving voor vrijwilligers is inmiddels gestart, maar op dit moment zijn er nog niet voldoende inschrijvingen om het verwachte aantal kinderen allemaal in te kunnen schrijven.

Om alle kinderen in te kunnen schrijven wordt hierbij een oproep gedaan je in te schrijven als vrijwilliger. Het is wel gewenst dat je in ieder geval 3 van de 5 dagen aanwezig kan zijn. Er zijn al voldoende brugklas-vrijwilligers.

Op de website www.jeugdlandstrijen.nl en de social media kanalen facebook en instagram is de link naar het inschrijfformulier te vinden. Ook vind je daar meer informatie over bijvoorbeeld de taken van een vrijwilliger tijdens de Jeugdlandweek.

Je kan ook een kijkje nemen op de website om even de sfeer te proeven van deze huttenbouw week. Kijk vooral even naar de foto’s van afgelopen jaren.

Namens het jeugdlandteam hartelijk dank!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.