Gratis proeverij bij TotalisNaturales en vaderdag actie

38
Foto PR

Strijen – Op 19 juni is het vaderdag. We hebben hier een perfect cadeau voor: De workshop Wilde Gans op je bord.Bij aanmeldingen tot 19 juni hebben we een speciale “Jagende Imker” attentie voor vader. Wat de speciale attentie is gaan we op voorhand niet verklappen, maar je kunt erop vertrouwen dat het lekker is.

Om een indruk te krijgen van wat je kunt doen met wilde gans, houden we op 18 juni een gratis proeverij met ganzenproducten. Kom proeven (op=op) en meld je vader aan voor de workshop (vol = vol).

Natuurlijk kunnen ook niet vaders aansluiten, het is een supergave workshop waarin je echt in contact komt met je voedsel. We leren je wilde ganzen uitbenen en op verschillende manieren bereiden. Het is super gezellig, je wordt gedurende deze dag optimaal verzorgd met goed eten en drinken naar keus. De (kook)producten die we gedurende deze workshop gebruiken zijn van uitstekende kwaliteit en je gaat met maar liefst  2,5 kg ganzenvlees producten naar huis om de familie mee te verrassen. Kom uit je comfort zone en kom naar (of geef) deze back to basic workshop (aan je stoere vader!!) Een ding is zeker na het volgen van deze workshop heeft het bereiden van wilde gans geen geheimen meer!

Tot zaterdag, Oudendijk 47 in Strijen

www.totalisnaturales.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.