Muziek aan de Kaai in Strijen – muzikale wandeling

372

Nadat vorig najaar de eerste editie van Muziek aan de Kaai in Ludiek helaas door een lockdown moest worden afgeblazen, is deze activiteit opnieuw gepland!

Op vrijdagavond 16 september worden bezoekers meegenomen op een muzikale wandeling met een variëteit aan optredens langs 4 (binnen)locaties langs de Kaai in Strijen. De start én afsluiting van dit muzikale experiment is in Ludiek. Maximaal 40 bezoekers worden tussen 19.30 en 20.00 uur verwelkomd met koffie en thee. Om 20.15 vertrekken groepjes van 10 personen naar de verschillende locaties waar optredens plaatsvinden van een verscheidenheid aan musici. Bij het samenstellen van het programma is geprobeerd zoveel mogelijk stijlen aan bod te laten komen, zodat er voor elk wat wils is. Na vier optredens van een half uur vindt de afsluiting plaats in Ludiek, waar een lekker drankje en hapje klaarstaan.

Overzicht optredens:

Emmie van Stijn

Emmie studeert Jazz vocals aan Codarts in Rotterdam. Ze zingt en schrijft verschillende soorten muziek, waaronder jazz, pop en r&b. Emmie laat het publiek kennismaken met haar kijk op jazz….

The Sheep

10 jaar geleden was het vooral de door de sixties geïnspireerde rock wat de klok sloeg bij The Sheep. Nu laten Paul Stoutjesdijk, Freek Ramp en Michiel van Bellen opnieuw van zich horen in een akoestische set met uiteenlopende muziekstijlen. The Sheep anno 2022…. 

Ron Brevé

Ron speelt zowel in een wereldmuziekband als in een djembéband. Naast zijn werk bouwt hij zelf kora’s, een instrument uit West-Afrika dat hem heeft betoverd. Betovert het jou ook als Ron gaat spelen….. 

Aart den Ouden

Aart den Ouden is bespeler van het unieke Knipscheerorgel uit 1844 van de kerk aan het Spui. Hij zal de grote verscheidenheid van klankkleuren, waarover dit monumentale orgel met 1.299 pijpen beschikt, laten horen…..

Tickets à €12,50 euro reserveren via www.ludiek.nl/agenda

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.