Huiskamerbijeenkomst: wonen, zorg en welzijn op woensdag 28 september in Strijen

108
Astrid Butter en Caroline Smeets - Foto PR

STRIJEN – Astrid Butter en Caroline Smeets hebben eind 2018 een succesvolle huiskamerbijeenkomst vanuit GroenLinks georganiseerd in Strijen. Hiermee wilden ze destijds als raadsleden voor GroenLinks Strijen, met het oog op één grote gemeente Hoeksche Waard, handen en voeten geven aan het dorpsgericht werken. Door Covid is het vervolg op deze bijeenkomst niet doorgegaan. Zij pakken de draad weer op als ex-raadsleden en willen de inwoners van Strijen (maar ook inwoners van andere kernen in de  HW) graag betrekken bij de visie over Wonen, Welzijn en Zorg. 

De uitvoering, oftewel de actie uit deze visie, staat namelijk in november 2022 weer op de raadsagenda. Maar welke acties zijn in de uitvoering van deze visie nou echt belangrijk voor u als inwoner? Hierover willen Astrid en Caroline met u in gesprek gaan, wat er leeft. Dit gaan zij weer verder brengen, onder andere richting de fractie van GroenLinks Hoeksche Waard.

Iedereen is van harte welkom want we gaan voor een inclusieve Hoeksche Waard. Het document van de visie is hier terug te lezen: (of te raadplegen via de website van de gemeente Hoeksche Waard). Aanmelden via: smeets.groenlinks@gmail.com.

Wij hebben er zin in om samen in actie te komen en er een inspiratievolle avond van te maken onder het genot van een hapje en drankje. Het zal 28 september plaats vinden op de locatie van “Me mekaer” (Kerkstraat 73, Strijen). Inloop vanaf 19.00 en we starten om 19.30. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.