Theatercollectief brengt CANDLELIGHT in theater Ludiek in Strijen

Monologen en dialogen in een muzikale omlijsting

32

Acteurs van het Theatercollectief Hoeksche Waard  spelen in een nieuw avondvullend en intiem programma 7 nieuwe monologen en dialogen in theater Ludiek in Strijen.

Alle met een kleurrijk palet aan inhoud, stuk voor stuk grappig, ontroerend en verrassend. Zowel bestaand als eigen werk! De avond wordt ondersteund door piano, zang en dichtrijm. We weten één ding zeker, u gaat gegarandeerd terug naar huis met een glimlach!

Heeft u zin in een avond met een lach? Wees er snel bij, het maximum aantal bezoekers per voorstelling is 30. Meer informatie over de inhoud van de diverse monologen van deze avonden én het bestelllen van tickets op: www.ludiek.nl/agenda


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.