Bonus voor Stichting Droomhuis Hoeksche Waard

319
Foto PR

Stichting Droomhuis Hoeksche Waard heeft in samenwerking met Chocolaterie Reedijk een fantastische actie gehad. Ze verkochten namelijk chocoladeletters aan bedrijven en particulieren en een deel van de opbrengst was bestemd voor stichting Droomhuis Hoeksche Waard.

Deze actie verliep zo goed, dat Dylan Reedijk, een bonus beloofde als er meer dan 1000 chocoladeletters verkocht zouden worden. Bij het Droomhuis werden alle krachten gebundeld en er werd nog flink reclame gemaakt. Binnen 2 dagen was het rond en in totaal zijn er ruim 1200 chocoladeletters besteld en daarnaast nog chocoladedoosjes voor Cavent. Het totaal komt hiermee op 1488! De opbrengst hiervan is 3831,34. Hier zijn we heel blij mee, maar dit was nog niet alles. Chocolaterie Reedijk kwam ook nog met een cheque van €250,00. Het is fantastisch hoe Dylan Reedijk het Droomhuis helpt!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.